Sommar + bränna

Nu är det sommar!!!!!!!!!! tänkte jag för någon vecka sen, och jag är skitblek. Detta tänkte jag åtgärda när jag i helgen var hos mum and dad. Vi har ett solarie därhemma så när kvällen kom och jag skulle krypa till kojs tänkte jag att jag lika gärna kunde slagga i solariet i några timmar (alltså det är inget supersolarie och man solar en sida i taget... don´t worry). Sagt och gjort. Jag smög ner i källaren och la mig tillrätta med lite musik i öronen. Efter kombinerad solning och power nap i någon timme var det dags att vända sig och sola ryggen. Det var som så att jag hade trosor på mig men tänkte i så mycket på det just då. Efter ytterligare några timmar samt några vändningar kände jag att det fick vara nog med uv-chock så jag hoppade in i duschen och konstaterade nöjt att jag fått en tjusig bränna... mmm på framsidan iaf. Idag var jag ute och solade i den riktiga solen och när jag fick nog gick in till mig och ställde mig framför spegeln

- rött feja? check
- rött/brunt brölla? check
- lite solbrända händer och fötter? check
- svettigt mycket otvättat hår? megacheck
- bikinimärken fram? check
- bikinimärken bak? check............... för lite mer noggrann analys av brännan bak vände jag om en extra gång och tycker mig se en konstig bränna. Jag gick närmare spegeln och drog ner trosorna lite till och ser att jag från helgen har kvar en sne jävla trosa på halva ryggen... en triangel med lite snören. Fanfanafan! På med shorts för att se om brännan befann´sig över linningen... KLART DEN GJORDE!!! Så nu får jag antingen sola bort den fort som tusan eller köra camel toe resten av sommaren.


Här kommer en bild på mitt nya regnställ från den supermysiga road tripen jag, mum, dad och mormor gjorde i lördags samt lite kobilder:)




Schnazi

Welcome till mitt fancy place:) Ska ge mig in i denna för mig helt nya värld. Återstå att se om jag gillart eller inte!

RSS 2.0