2011- nu ska det bli ordning och reda

Hey you!

Såatte... har visst tagit semester härifrån senaste halvåret höhöhöö. Det har inte hänt så mycket, skolan och jobbet har tagit väääldigt mycket tid. Något väldigt trevligt som hänt är att ryggen blivit i princip helt bra, jag känner bara av den om jag sitter ner alldeles för mycket men det är ju lite bra för då måste jag ju röra på mig och jag har en bra bortförklaring när jag inte orkar plugga moahahahaaaa, och jag har kommit igång med fotbollen wiiihaaa!!! Det här året ska det bli hårdkörning med fotbollsträningar 5 dagar i veckan, och på riktigt känns det som beach 2011 kan bli verklighet! Ni ska nog få följa mig i träningen om ni har tur, har  ju som ni kanske sett gjort kategorier för att styra upp bloggen litegrann och en av dem heter lite passande just "Träning". Just nu känns det som bloggen kan bli lite levande igen, inspriationen har infunnit sig igen.

Vad har mer hänt... laget åkte på träningsläger till Turkiet i oktober och det var svinkul, finns en del bilder så kanske slänger upp något framöver you lucky basterds. Finns mycket historier från den resan så ska försöa plita ner några en dag. Helena hade sin helt fatastiska 30-årsfest (eller var det 23), mormor har haft sin 75-årsfest och jag har varit till Ullared och sista men kanske störst av allt Dessan och Hampus fick en liten Meija i december <3

För er nya läsare (hahahaha, sjukt töntigt men alla andra bloggar som anser sig lite viktiga skriver typ så så jag tänker också göra det) kan jag berätta att jag studerar till miljövetare på Linköpings universitet i Norrköping (jajjemen, så heter det... ett jävla påhitt kan jag tycka). Skolan rullar på och termin B2 börjar snart, vill säga termin 4 vilket i sin tur betyder att nedräkningen börjat. Vi tar examen nästa år kan vi säga nu, NÄSTA ÅR!!! Sommaren 2012 är vi fäääärdiiigaaaa! Jag har nog några ha jordens bästa klasskamrater utan att överdriva, helt sjukt underbara är ni <3 Något som inte slagit rot i mig ännu är det här att tycka det är kul att plugga, asså naaee känner det inte riktigt tyvärr även fast jag skulle vilja. Det är ofta väldigt intressant men kul? Nje. Kul att träffa klassisarna helt klart men det där härliga studentlivet känner jag tyvärr inte av. Tror det beror på att jag jobbar väldigt mycket, egentligen för mycket. Känns nästan aldrig som man är ledig då det är skola måndag-fredag (vi har absolut inte föreläsningar varje dag, det ska jag inte ljuga om men det finns alltid något man ska göra såklart som ligger och gnager i samvetet och kanske speciellt för mig som har den där fantastiska egenskapen, som håller på att utrotas, att skjuta upp saker) sen jobbar jag heldagar (9.45-18.15) lördag-söndag varannanvecka, sen skola måndag-fredag samt jobb fredag eftermiddag fram till stängning (20.15). Det betyder alltså att jag pluggar/jobbar 12 dagar i rad, ledig 2, pluggar/jobbar 12, ledig 2. Sen fotboll på det och umgås med vänner om jag har ork vilket jättesorgligt nog är sällsynt. Tur att jag typ aldrig blir stressad eller är en plugghäst med prestationsångest för då skulle jag självdö. Nu kanske en del av er tänker: "men jobba inte så mycket då om det är så jävla jobbigt dumjävel!". Då ska jag berätta för er att jag älskar att jobba och jag har haft sådan otrolig tur med mitt jobb och mina arbetskamrater och jag vill inte sluta, jag skulle inte vara tillfreds med det. Det finns alltså ett litet dilemma skulle jag vilja säga för jag vet att skolan blir lidande. Med nytt år och nya möjligheter och min plan är att planera bättre, det tror jag skulle vara lösningen för mig. So here we go!

Nu har jag gnällt färdigt och tyckt synd om mig själv och som vanligt blev det ett monsterinlägg och ni är grymma om ni orkat läsa hit!

Ni är välkomna att kika in igen och jag önskar er god fortsättning och ett nytt år som vi ska göra till ett asbra år, capisch!

När jag träffade en ko på Otten

När jag träffade en ko på Otten

Låt det vända...

Snälla ge mig ett bra år nu 2011. Trodde det var så bra men slutade inte alls som jag önskade... snälla en chans till, jag har förändrats. Som jag saknar dig...

Schnazi

Welcome till mitt fancy place:) Ska ge mig in i denna för mig helt nya värld. Återstå att se om jag gillart eller inte!

RSS 2.0