Livet är nu så mycket klarare!

Idag insåg jag följande:

  • Min stjärt är lika platt som minst fem damer som var på gymmet idag. Har även lite plattstjärtar i släkten... skoja inte att det ska bli rumpövningar framöver! Vill ha en liten fin put ju;)
  • Jag vill JÄTTEGÄRNA köpa en lägenhet. Pratade med mami och papi, och de tyckte det var en bra idé... NOT. Men ska muta med att de får bli delägare, så jag har inte gett upp hoppet än. Och mum and dad, jag lovar att jobba som en gris i sommar om ni hjälper mig lite:)<3 Vill även tillägga att jag knappt rört senaste lönen... bra va:D
  • Vi ska bli småbarnsföräldrar i ( om vi ska vara fancy) Simonstorp (hos mamma och pappa) igen. Flera år sen sist, men på fredag beräknas bebisarna anlända:D Två fluffiga snuttepluttgulleruttar, en röd och en svart med vita tossingar, en syster och en bror, Malva och Melker<3<3<3 Längtar som en galning till jag får träffa de små missarna. Vi längtar efter er<3
  • Jag ska nog ta mig i kragen och äntligen ställa mig på en loppis som jag tänkt i flera år. Kommer förmodligen bli på söndag, Himpa, KOM DIT GOTT FOLK:D
  • Jag lägger ner mitt sökande efter "the love of my life", alla säger att de kommer när man minst anar det, jag börjar tvivla, det mesta skiter sig har jag märkt. Ställer där med in mig på att jag som ganska nybliven 21-åring, detta år fick min sista sommarromans... nu blir det eremit som gäller. HAHAHAHAahahahahaaaaaaaa;)
  • Jag ska nog som blivande miljövetare rikta in mig på vatten, vi hålls med det nu, och det är asintressant:D
  • Alltid när jag har "måsten" att göra, blir jag den mest kreativa och påhittiga vad gäller allt utom det jag måste göra. Exempelvis nu, jag bör plugga, plugga, plugga men: Blev supersugen på att städa, tvätta, sortera grejer, baka, laga mat, lägga ut saker på tradera, ta en springrunda, sitta här. Faktiskt när jag tänker efter så har nog alla blogginlägg kommit till när jag borde plugga som mest, så nu vet ni det, när jag bloggar försöker jag undvika plugg!
  • Jag är världens största "vardags-nattuggla".
  • Jag är bland de sämsta i världen på att höra av mig, så mina nära och kära där ute, ta aldrig illa upp om jag inte svarar så fort när ni ringt eller skickat mess. Ibland kan det ta ett par dagar, men tillslut så händer det:)

Godnatt kära läsare:) Ha en lovely torsdag i morgon<3


En nyklippt fröken precis efter hon blekt av halva håret i vintras:)

NU NI!!!

Ojojojojojojjjj, idag gjorde jag jordens upptäckt! Säger bara Siaglass smaken "Citron-Lakrits". I´m dying så god!

Tänkte även informera om att det snart (typ i möra) kommer ett inlägg med tillhörande bilder från gårdagens fantastiska match. Har förberett lite, men är inte klar. Så håll utkik kära läsare;)

Håller på och fixar lite i lägenheten och har tv:n på samtidigt. Började nyss något "Svenska hemmafruar i Hollywood" typ. Helt sick! Just nu visar de kanske världens segaste tant "- Att vara hemmafru är ett heltidsjobb, tro mig". Up yours säger jag bara, lär dig jobba.

Jahopp, i morgon ska jag infinna mig kl. 06.00 ute vid Ingelsta. Brandinfo står på schemat. Helt sinnes, den som kom med denna tid som förslag bör straffas.

Ha en trevlig kväll:)
Kram Bo


Hello Mr. Burns!!!




Dags för utgång:) (från i somras när jag och Natta var i Greklandet;)

Fröknarna Starfighter+Schnazi <3 IKEA (och dansband moahaha)

Gårdagenskvällen hos Natta var mycket angenäm, vi tröck choklad, saft, lite cola och två påsar popcorn (jag kan eventuellt ha intagit liiite mer pops än Natta, låt säga 1 ½ påse). Jag såg hela 10 minuter av Idol för jag blev lite sen från jobbet, men sen blev det Kändisdjungeln som sög grovt mycket fett, och efter det var det en skitbra film på 6:an. Thriller, handlade om några typ mord-kriminal-studenter som skulle testas på en ö. MUCHO spännande. Jag skrek och hoppade till ett antal gånger, och en gång fick jag till ett något askonstigt läte när jag blev rädd. Såntdär läte som man efteråt skäms för, för att det förmodligen lät asfult HAHA! Låg och hade ångest några sekunder, men Natta sa inget så jag lät det passera obemärkt höhöhöööö. Fast det värsta är typ om man pratar med en ny människa och skrattar till och det låter som något jäkla bröl, så tänker man på det hela tiden och tror att den man pratade med också gör det. Blir sjukt jobbigt, avskyr när det händer, men å andra sidan är jag lite småvan att göra bort mig... ska nog börja låtsas tycka det är charmigt ist wöhöööw:D

Trots att jag inte var hemma förrän halv 3 från Natski, så vaknade jag pigg som en mört vid 9 typ. Så hoppa ner från sängen och gav mig ut i köket för att utöva mina bak-skills, husmor som jag är. Startade med en uppsättning chokladmuffins för att sedan ge mig på scones. Detta till tonerna av Arvingarna. Må hända att volymen var lite hög för en lördagmorgon, och det kan även vara så att någon stackars individ i min närhet (grannarna vägg i vägg/mitt emot eller typ alla på min innergård) inte uppskattar när jag spelar dessa trallvänliga låtar med öppet fönster vilken dag och tidpunkt det än är. Detta förstår jag inte över huvudtaget och erbjuder därmed de som vill, att följa med mig och pappa till Borgen någon fredag då det från och med igår börjades spela enormt välkända dansband där hahahahahhahahahahahhahaahaaaaa:) Tipset är dock att man som kille (om man inte är på hugget förstås) ska undvika tjejer/damer med jympaskor och vattenflaska, för blir ni inhåvad av en sån lär ni befinna er på dansgolvet resten av kvällen. Ni kan även göra som vissa världsvana manliga dansanter och ta med en extraskjorta, så ni kan byta när svetten lackar framåt 22-hugget;) Och glöm för allt i världen inte att enligt reglerna (visserligen oskrivna) är det är två danser i rad som gäller.
En liten avstickare där, men det jag skulle skriva var att sconesen inte blev sjukt bra, höll inte riktigt ihop som jag önskade (inte alls typ), men de var delikata ändå och hade man dem på en tallrik kunde man äta dem med sked, så det funkade ju.
Mätt och belåten mötte jag upp Emma a.k.a. "Fröken Starfighter", för vi skulle till IKEA yeah!!! Vi promenerade bort till Felicia och begav oss! Jag bjöd på nybakta muffins och jordgubbssaft som färdkost, mycket trevligt!
Det hela slutade med att jag och fröken fick med oss ett varsitt skötebarn hem, ett stycke växt alltså. Emma var något motvillig till mitt förslag och ville ha en plastväxt ist, för hon påstod att blommor/växter och liknande ting, lite fint formulerat: "inte riktigt överlevde" hemma hos henne. Jag kunde naturligtvis inte låta henne komma undan med en så horribelt dålig undanflykt. Stolta gick vi mot kassorna med våra nya tillskott:)
Hemfärden gick fantastiskt bra och vi lyssnade på ett kassettband jag hade i bilen för jag hade glömt sätt dit antennen efter Felicias biltvätt, så radion var ur funktion. Det spelades de mest fantastiska låtarna från låt säga 2000 (?), som om det inte var nog hade jag spelat in dem från radion, kvaliteten (ska det vara apostrof över e där) var utmärkt! Jag kan ha sett och hört fel, men jag tror Emma hånskrattade åt mig, hoppas det inte var så;)
Tack för idag finaste Emma:)

GRATTIS DESSAN OCH MARY PÅ 21-ÅRSDAGEN, BROLLE JR-LOVERS;) Tycker om er a là carte<3

Pussar Bo


Älskisarnas 20-årsfest. Nice Niclaus;)


Me, Dess och Am<3


Vackra Am och finaste Fia<3




Ambert<3

Happy Friday:)

Well, well. Då var vi här igen:) Veckan har gått sjukt fort och har varit väldigt fullspäckad med skola, plugg, träning och jobb!

Igår var det fotbollsträning och jag skulle bege mig dit. Jag parkerar bilen en bit från min lägenhet för det är gratisparkering där wwiiiiihuuuuu;)
Hur som haver kom jag där på min cykel där bromsarna ligger på, på framhjulet hela tiden, var lite lätt irriterad för det var så jobbigt. Jag närmar mig Felicia och ser till min förskräckelse att hon har en lapp på vindrutan! Jag fick rycket innan jag ens kommit fram, slänger mig av cykeln och går fram till rutan! Då visar det sig att det är något annat papper:D Det står att under dagen har någon av fabrikerna i närheten råkat haft ett litet saltutsläpp och bilarna därför var lite skitiga (jag såg visserligen ingen skillnad på Felicia) så vi skulle få en gratisbiltvätt av företaget!!! LÄGG AV så jäkla bra:D
Lycklig som en lärka åkte jag till fotbollen nästan lite längtande tills den var slut så jag kunde få tvätta Felicia i biltvätt för första gången sen jag köpte henne. Och SÅ fin hon blev min lilla pärla! Körde jätteförsiktigt tillbaka henne sen:)

När jag kom hem tog jag en dusch. Jag hade under några dagar haft lite ont på insidan av vaden efter Hagebymatchen i söndags (klart vi vann, vad trodde ni... gash!!!! Jag gjorde mål också;)) då jag fick lite smällar. Så jag kollade lite närmare på vaden, och såg då att jag var helt blå och blödningen, eller vad det var, hade gått ner lite i foten!!! Detta ska någon få fäään för, och det blir någon dam i Kuddby som får lida nu på söndag tänkte jag:D Skoja inte att de ska få det tufft! Dessutom ser det ut som så, mina damer och herrar, att vinner vi då, vinner vi serien WUUUUUUHUUUUUUUUUUU:D:D:D Lite lätt taggad är jag kan jag säga!

Åh, måste även nämna att Kicki på jobbet följde med mig på Afro Power Dance i onsdags. Fröken var lite lätt nervös när hon kom där i rulltrappan. Men som hon rörde på höfterna, svetten lackade och det var riktigt kul. Dock pajjade jag ryggen efter en stund, det bara högg till, så efter det fick jag ta det piano och kunde inte briljera och flänga runt som jag sååå gärna hade velat, typ.

Nu gott folk tänkte jag ta en power nap för var vaken till 3 inatt, sen var det skola strax efter 8 (gruppfoto below) och nu väntar strax jobb. Slutar 20, efter det blir det Idol med Natta:)

Ha en lovely fredag:D
Puss Bosse

 



                                                                         

 

 

 

SVETT-REKORD à la carte, Johnny Ledger & en klocka!

Idag har varit en fantastisk dag:)
Den började early in the morning med en föreläsning om "Fusk & Plagiat". Det var jätte intressant, och de två som höll i den var så jäkla bra. Maria hette den ena och den andra hette Hans och var Donald Trumps brorsa (eller kusin, något blodsband måste de ha för det var sinnes så lika de var, det blonda hårsvallet var alldeles otroligt välfriserat och ordentligt framåtkammat). Hur som haver, en superföreläsning:)

Efter skolan begav jag mig hemåt, och SÅKLART stötte jag på "Johnny Ledger". Han är en fancy kille som går på skolan, ingenjör tror jag, och jag tyckte i början att han var sickly lik Johnny Depp wuhuuu:D Det mystiska var att vi två, av ca 2500 studenter, gick på varandra ca 2-3 gånger om dagen överallt, på bron till skolan, i mataffären, you name it! Jag var tvungen att visa Pandi vem han var, hon är ju dessutom VÄLDIGT förtjust i Johnny Depp, så det var oundvikligt. Till en början var jag orolig för att jag aldrig skulle få chansen att visa vem han var för det är inte så jätteofta Mini och jag kilar runt på skolan ihop, och så är det ju som sagt ca 2500 studenter som kilar omkring uppe vid Campus, inte superlätt att hitta en specifik, helt okänd person. Men så var det en dag, jag och Trucki skulle äta lunch hemma hos mig. Vi hade båda föreläsningar på förmiddagen och skulle höras av när vi var klara. Jag antog att jag var klar först för hon hade inte hört av sig, så skulle bara till Ica för att handla en ingrediens så jag följde med mina klassisar upp mot Campuset och Kungsgatan (vi var i en byggnad längre bort). Då möter jag för det första Winii när jag är på väg upp, tvingar med henne till affären fast hon inte riktigt ville, och vem är inte där inne när vi kommer in??!! Jo, Johnny Depp (innan namnändringen)! Amanda ställde sig vid tidningarna för att få en bättre överblick, han stod nämligen i kassan som är på andra sidan tidningarna så han skulle förmodligen inte märka att hon spionera på honom. Mini tyckte att han var en blandras av Johnny Depp och Heath Ledger, därav det nya namnet vi nu använder oss av!

Hmm... nu tappade jag tråden! Just ja! Det jag egentligen skulle komma fram till var att det var nice att se honom, och att jag efter det begav mig till Carl&Henrik på St. Persgatan. En grym klädbutik för killar, men de har även urtjusiga klockor. Det var en sån jag var ute efter:)
Jag kom in i butiken, möttes av Henrik, super trevlig, och riktade in mig på montern med klockorna! MIN FAVVOKLOCKA JAG SPANAT IN VAR SLUT! Henrik sa att de skulle få in dem snart, men så skulle han kolla på lagret just in case, och vad ligger inte där inne då??!! Joho, min favorit:D wiieee! Han ställde in den åt mig, sen fick jag en rundvandring i butiken, ca 10 kvm stor. Finns lite tröjor tjejer kan ha också, så man får väl ta sig ett span. Och för er killar där ute som vill ha rosa ascoola braller, de finns där;) Och ni päron som vill ha tuffaste gangsta-bebisarna i stan finns Adidas-mjukis-dressar där med haha sååå söta de var!
Jag lämnade butiken i total lycka med klockan i säkert förvar i min bag. Mat, blev nästa projekt, slängde ihop lite skit som blev riktigt gott, alltid lika spännande när jag ska experimentera:D
Sen begav jag mig till gymmet, jovisste vetni, jag skaffade i förrgår gymkort på Nordic Club (gamla Sol & Motion)! Jag bestämde mig för ett spinningpass, de brukar vara så sjukt jobbigt men galet skönt efteråt. Sagt och gjort! Ögonen sved för att det rann in svett i dem, och efteråt upptäckte jag till min förskräckelse att mitt svarta linne var vitt av salt efter jag under passat torkat mitt svett-drypande nylle med det. Tror ni jag var blöt eller! Såg ut som jag duschat håret typ.
Efter det trodde jag att jag skulle gå hem och duscha, men då frågar instruktören om vi inte ska köra "Funktionell träning", ett nytt pass de börjat med. Okej tänkte jag, missade ju träning igår för jag jobbade. Så det var bara köra 45 minuter till med hantlar, vikter och grejer. Det kunde nog vara ett rätt nice pass men musiken sög fett och var låg, fast iofs vägde det upp när man såg de där (det slår aldrig fel) som sträcker upp händerna när vi andra tar ner dem, ställer sig rak när vi andra böjer oss, går åt höger när vi andra går vänster. De personerna får mig le, men idag även bruttan/damen som höll i det hela tiden ropade i tid och otid "HÄNG I NU TJEJER"! "Häng i nu", trodde det uttrycket var utdött haha:D
Okej, efter det passet trodde jag att det var klart för hemgång, jag var nästan död och om möjligt ännu svettigare. Men då kommer ett nytt gäng in i salen, och jag blev nyfiken på vad de skulle köra. Tjejen jag frågade nästan sjöng ut de förtrollande orden: "Afro Power Dance". Jag kunde inte motstå det! Så det var bara fylla på vattenflaskan och ta av sig barfota och köra¨. Det var GRYMT!!! Fy så kul det var och fy så ful man kände sig, som jag garva! LÄTT att jag ska göra om det, KristinA/Paulo NU KÖR VI säger jag bara;D

Så nu sitter jag här, nyduschad och lite lagom trött efter 3 st 45 minuterspass på rad:D Har man gymkort ska det utnyttjas också moahahhaaha;)
I morgon blir det träningsvärk sate och sen fotbollsträning:D

Natti, natti kära läsare:) Puss Tjoss

P.s. Älskade lilla Trucki (lillasyster) är på tripp till Ayia Napa, hoppas ni har det super lilly<3
Och i morgon är det stora dagen för 1:an (storasyster), hon ska operera sitt knä. Det kommer gå alla tiders lovely sis, och tänk på att du kommer bli sövd igen, det kommer vara sådär härligt när du vaknar:) Som sist när vi pratade strax efter du vaknat, du måste fortfarande varit halvdrogad, för du bara pratade om hur mysigt det var och att du ville bli sövd igen. Helt salig lät du smtidigt som du var lite småfnittrig haha:D Sötleif:) Hörs i morgon<3

Em & Am, me like<3 Puss Bosse

Schnazi

Welcome till mitt fancy place:) Ska ge mig in i denna för mig helt nya värld. Återstå att se om jag gillart eller inte!

RSS 2.0