Oh mighty mama!

Jag är så sablarna urless på att inte få träna fotboll GGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH! JAG FÅR RYCKET!!!!!!!

Annars då? Jorå, nu vankas det sjuuuukt mycket skola: litt.sem., inlämning på vår fiktiva roddklubb (den blir dock svinigt bra, men har man en bra basgrupp så har man:D), a-uppsatsskrivande samt en liten kompletering som hänger efter mig, inte speciellt svår men how the heck ska jag ta mig tid att göra skitcrapet?! Vavavava?

Tidigare idag hade vi litteraturseminarium utan lärare, ytterst intressant och mycket roligare! För att bli godkänd ska vi skriva en sammanfattning/reflektion över mötet. Sagt och gjort! Vi bunkrade upp våra datorer, vill säga sju stycken, på bordet och gjorde oss redo. Vet inget som ser mer nördigt ut! Diskussionen kring en viss text vi skulle läst tog form. Efter varje smart grej någon sa föll först en tystnad över hela rummet för att sekunderna efter fyllas av frenetiskt knappande i 110 då alla ville få ner den fantastiska information vi just tagit del av. Way to go tvärgrupp 8, way to go! Men givande var det!
Tydligen hade en viss C-J Pålemark tagit med sig tårta till sin grupp då han hört att vissa läst hela texten på 350 sidor då vi endast skulle läst ca 70 (SUCKERS;)) så jag väntade mig att få ett smakprov då jag sannerligen hoppades att en grupp på 7-8 pers inte skulle trycka en hel tårtjäkel! Men duktiga som min grupp var (i efterhand så ovärt) tog vi vår "mellantidspaus" några minuter efter alla andra. Så jag rusar ut från grupprummet och ska slänga mig ner för trappan där jag ser unge herrn med tårtkartongen i handen omringad av övriga klassen ... det var försent! Med tre trappsteg kvar ser jag hur Edwin slukar den sista biten, precis framför mina ögon... dagen var förstörd. Så här sitter jag nu, nypluggad, nypower napad och fortfarande lätt förbannad. På grund av power napen är jag nu sen till fotbollsgluttande hos Mr. Bedroom Eye så jag stannar hemma, har ju faktisk föreläsning kl. 8 i morgon! Kanske ska nattvätta lite bara, eftersom jag inte han med alla sju maskiner häromdagen.

Väl mött käre läsare!

P.s. Har gjort premiär på tradera och ska sälja min första grej (se bild nedan) så gå in och shoppa, sök på cupcake så får ni se vilket svinigt snygg annons jag gjort;)

        



Nakenbild från syrrans 25-årsfest på Bomullsfabriken (okej, jag hade tubklänning)

Heeelooooo there:D

Vem har fixat internet? VEM har fixat internet? VEM HAR FIXAT INTERNET? WHO´S THE KING:D:D:D:D:D:D Har ju dragit ut på detta aningens länge nu, men så var det en dag förra veckan jag tänkte att nu jefflar ska jag fixat! Samma dag hittade jag lite oöppnade brev jag gömt undan varav det ena innehöll ett studentkort, typ som csn, och i samma brev fann jag bästa interneterbjudandet ever:D!!!

Saker och ting börjar ordna upp sig! Jag har äntligen skurit ut ALLA kakelplattslappar till köket, gryyyymt skönt! Lägenheten är färdigmålad och mam and dad var här i söndags och vi fixade massa grejer, även tapetseringen är nu uttänkt och ska snart klirras wuhuuuuw! I skolan har vi börjat med roligare grejer så äntligen ser jag lite ljus i vardagen för fy fasen vad sjukt, segt, fettråkigt det har varit sista tiden haha;D Igår var jag på fotbollen och provade ut träningsdress, sate vad snyggt! Dessutom beställde jag och mini grymaste, fetingsnyggaste överdragsjackan tror jag man kan kalla det:) Helloooo gorgeous!

Det enda som suger något otroligt makalöst är ryggen! Har knarkat tabletter i snart två veckor (av tre möjliga), och inte fasen har de hjälpt!!!! För att få dessa tabletter var jag tvungen att frambringa tjut och diverse snyftanden när jag ringde min vårdcentral och sa att jag fått nog.. sen hjälper inte helvetet!!! I morgon id 7.30 ska jag ringa och tjuta lite till så de fixar mig en tid för röntgen, detta duger inte då vi snart har seriepremiär och jag inte kunnat träna på drygt två månader!

UPPDATERING: Klart det hjälte att tjuta lite. Fick telefontid samma dag och har nu fått starkare tabletter, halleluuuuja!

Nu är det lördagkväll och jag är slut efter en heldag jobb efter en otrolig skolvecka! Men what the hell, cash is king och det är jobb i morgon igen och sen drar skolveckan igång på måndag som vanligt... lord help me. Hur som haver är tvätt maskin nummer 3 och 4 igång nere i källaren, planen är att tvätta tre till innan läggdags och låta torka i natt. Men måste upp vid 7 och bära upp skiten för någon hade bokat! MOGET att tvätta i gryningen en söndag... grannjävel!

Var nyss inne och läste Tyras blogg, hon och Bella var ju i London för ett tag sen. Jag , Annsofie och Edwin ska ju dit snart. Edwin det lilla aset lurade i oss att man klarar sig på endast handbagage på 10 kilo... 10 kilo, 10 KILO... jag känner paniken tränga fram. ALDRIG in hell att jag klarar det! Bara linsvätskeflaskan väger 1 kilo... kanske att man måste vara brillorm i några dar... sen smink, deo, volym master, kameror, laddare...Schysst Edwin, schysst;) Skoja inte att vi ska tvinga dig vara "the only gay in the village" (ni som sett Little Britain fattar), så värt att ta med ett tight linne till den lille gossen trots viktbegränsningen.

Nae ni nu måste jag hänga tvätt!

Fridens liljor




Schnazi

Welcome till mitt fancy place:) Ska ge mig in i denna för mig helt nya värld. Återstå att se om jag gillart eller inte!

RSS 2.0