För fröken har ju fyllt år:D

Fick en vresig kommentar från "anonym" (som jag tror jag vet vem det är mohahahhaa;)) att jag hade såkallad "bloggtorka" efter tre inlägg, jag säger som så att det kan fetglömmas. Jag har bara inte tagit mig tid fört:) Som kompensation skriver jag nu ett kortisinlägg:p

Efter en heldag med sol, bad och töntigt kortspel (här ställer man upp och ska lära ut ett nytt spel, så går motståndarsaten och fetingvinner inte bara en, utan två gånger i rad, brist på respekt skulle jag vilja kalla det) så ska jag nu fixa iordning mig för en kväll i partyts tecken.
Jag fyllde ju år härom dagen, en del kanske tycker jag nämnt det många gånger nu men vill bara inte att folk ska ha dåligt samvete för de inte sagt grattis... typ... not hahaha:D Tycker om att fylla år;)
Hur som haver, ikväll ska jag ut och partyrajja av den anledningen, i mina nya pumps jag förmodligen inte kan gå i... det är högst sannolikt att Dregens (moi) full/trött i fötterna- moves kommer användas flitigt ikväll. Men i vanlig ordning får promenadskorna och en färdbanan medfölja med in das bag!

Nu väntar ett stycke dusch och en grogg utan groggvirke, för det glömde jag införskaffa, det lär bli party à la carte!

Snackes,
Bosse

Munkebodavallen... we have missed you à la carte!

Efter ca två veckors uppehåll drog idag träningen igång igen. Vi såg alla fram emot det, och jag själv kände mig riktigt pepp ända tills... vi skulle starta med det vi kallar "flagglöpning", jag skulle hellre kalla det dödslöpningen. Det skulle heller inte räcka med att springa en gång, och inte två utan tre!!! Sweet... not. Vi delades in i två grupper, min fick starta. Det var bara att på signal kuta som ett jäkla djur i grupp, till första flaggan, andra flaggan och sen diagonalen tillbaka till starten där nästa grupp väntade. Då fick vi andra "vila" som coach-Totte sa. Misslyckade försök att andas och hejda bilderna från ens liv som passerade i revy skulle jag snarare vilja säga. Och då var det två omgånga kvar.
På något sätt överlevde alla denna händelse. Dock låg halva truppen och krampade utslagna på gräset medans Matti vänligt sprang runt till alla och försedde oss med varsin flaska vatten.
Efter återhämtningen var det dags för smålagsspel. Efter ca 30 sekunder, kanske 1 minut, säger en av oss fröknar att hon måste spy. Sagt och gjort, hulkandet var ett faktum. Hon mådde mycket bättre sen och kunde snart fortsätta spela:) Norsholms damer är hårdingar kan jag säga!
Träningen började lida mot sitt slut, vi hade genomlidit diverse olika övningar, svettpärlorna lyste med sin närvaro, likaså flugorna. Vi hade alla ett varsitt moln runt oss, mina höll sig gärna runt om, på och i munnen. Den sista övningen skulle nu ta form... den blev den vi alla bävat för, den omtalade "ENGELSKMANNEN"! Jag blev nästan tjutfärdig när jag såg coachens läppar forma ordet. Det blev den kanske längsta Engelskmannen jag sett, coach sa att han kortat av planen med konor, VART (!) undrar jag fortfarande. Det får vi aldrig svar på. Vi sprang och sprang, han sa att vi skulle köra två vändor. Ingen i laget förstod hur han räknade, det var minst fyra, kanske sju.
Efter träningen åkte jag och 3:an hem till mig och duscha och kröp till kojs, flickebarnet har redan somnat.

I morgon ska jag upp tidigt och flytta bilen (Felicia), Trucki och jag kanske ska sola en sväng och jag ska mata henne med havregrynsgröt samt tvinga henne bära saker till mitt miljörum där vi ska sortera, wiihuuu:D Sen på kvällen är det träning igen, coach utlovade en lugnare träning... tror inte ett ord av vad den mannen säger.
Intar här med sovställning och tackar för idag.
Adjöken

P.s. Var och åt jag apgoda pannbiffar hos mum & dad förut. Mamma trampade av misstag även på en väldigt välgödd fästing så den exploderade, hon tyckte det lät som en popcorn. Och pappa brottade ner mami och försökte kväva henne i vanlig ordning. Alltid lika härligt att komma hem<3

P.s2. I morgon ska jag skriva om mitt födelsedagskalas i söndags:)

En dag att minnas

Det var en tidig, otroligt fin onsdagsmorgon den 13 juli, året var 1988. Min käre mor och far hade mitt i natten fått bege sig in till BB för det kändes som en bebis var på väg. Det var jag som ville komma till världen. Jag hade valt att dröja två dagar efter beräknad födsel då jag kände för att lägga på både mig och mamma lite extra vikt. Tyckte inte vi vägde nog någon av oss, jag var bara uppe i nätta 4,2 kilo och mamma hade bara gått upp 27 kilo.
Hur som haver, kl. 06.07 fick jag se dagen ljus för första gången, förmodligen var jag den sötaste ungen Norrköpings nya BB hade skådat, jag hade lite gulsot vilket gav intrycket av en lätt solbränna, jag var ett barn sänt från ovan.
Dock fanns det en hake! Jag hade redan ett syskon, en söt liten syster, Emelie. Såhär i efterhand, tror jag att hon av mamma och pappa (eventuellt fler i min omgivning, typ min släkt) skulle rankas som att ha varit en änglabebis jämnfört med mig. För vad de än inte visste då, den vackra morgonen i juli, var att de satt en liten djävul till världen, en tjock sådan... följande år skulle inte passera smärtfritt, det såg jag till.

Att stå på "spisellådan" och rycka i luckan var bland det bästa jag visste (såhär i efterhand förmodligen även det farligaste) näst efter att dricka välling och äta kattmat. Andra saker som egentligen var förbjudet hemma var att hoppa i soffan i tv-rummet. Vi hade ett glasbord och mamma och pappa sa att vi inte fick skutta runt där för "rätt som det är händer en olycka"... den dagen kom och lotten föll på mig. Jag trillade på bordet med ansiktet först och fick en fläskläpp så stor att min näsa blev sne. Strax efter det föll snön och isen lade sig på dammen. Mamma var i stallet och mockade och jag var ute på lagårdsplan och struttade runt. Plötsligt såg jag isen, den måste testas! Några minuter senare fick mamma rycka ut och rädda en skrikande liten fläskkorv i galonisar som klängde sig fast vid en sten.

Det kom ett tredje syskon till familjen, Amanda även kallad Trucki eller Pandi. Trots att hon var en väldigt gullig unge som nog var ganska snäll så kunde jag inte låta bli att ge henne skulden för följande händelse (enligt bebisboken tog det ett halvår innan hon log första gången, men om man bortser från det) :
Det var en kväll hemma i Simonstorp, jag och lilla Trucki var ute i ladugården och lekte. Jag vill minnas att hon var så liten att hon inte kunde prata så bra, eller om hon var lite trög, hur som helst försvarade hon inte sig själv senare när vi skulle stå till svars.
Vi lekte som sagt. Jag hade som alltid min brillor på mig, och på något sätt som jag fortfarande inte förstår fick jag en liten klick olja på det högra glaset. Jag ville inte ta bort det med fingrarna och visste inte vad jag skulle ta mig till. Så vi gick ut, jag tog av mig glarrerna och skrapade dem frenetiskt mot lagårdsväggen. Detta resulterade i ett ANTAL repor på båda glasen, ja, glasen blev helt vita så repiga kan man säga att de var. Vi sprang in till mum and dad, jag låtsastjutandes (antar jag) med glasögonen i mina händer... helt, totalt oanvändbara. Jag tjuter fram att Amanda tog glasögonen och repade dem mot väggen. Mamma och pappa blir så klart horribelt arga... på Pandi. Jag minns inte hur de tillslut kom fram att det var jag, men det tog ett bra tag kan jag säga och såhär i efterhand har jag lite dåligt samvete, förlåt mini.
Vill även be om ursäkt till Emelie att min mun var större än din, vilket gjorde att du började tjuta en gång, eller den gången jag försökte knöggla ihop ditt ansikte med min hand, det måste gjort ont.
Amanda jag vet att du gav igen en gång iaf, vi var hos mormor och morfar, jag hade en barbie du ville ha men inte fick. Du du bet i min överarm tills det gick hål. Fast i och för sig, det kanske inte väger upp mot den gången jag och Emelie lurade dig att ta i eltråden när du var barfota och gräset var lite blött, det gjorde nog också ont för du kunde inte stå upp på en stund.

Hur bråkiga och hur dumma vi än var mot varandra älskar jag att vara en av Willénskorna, tycker om er 1:an och 3:an:)


             

Testing testing!!!

Well well! Då tänkte jag såhär fyra år efter alla andra starta en trevlig liten blogg. Hoppas på att vispa runt lite i topp tre någonstans på bloggtopplistan inom en snar framtid.

Idén om att skapa en blogg dök upp såhär en vanlig onsdagnatt i juli, närmare bestämt fyra dagar innan min 21-årsdag som för övrigt min farmor ringde och försäkrade sig om att den inte skulle firas på den "rätta" dagen för hon tänkte ha bjudning för "gänget", som hon sa, då.
Visst vet ni, av alla dagar i juli så ska sötaste farmor ha tillställning för sina skröppliga tantkompisar måndagen den 13:e juli, varför välja en annan av de 30 dagarna denna månad;)?
Hon hade ju gått och tänkt att det var hennes tur att ta hem damerna, men skulle hon klara det? Skulle hon orka det? Nej, nej! Men så spatserade hon runt bland de välfyllda hyllorna på Ica Brasken i Norsholm och då fick hon ett infall att det skulle nog gå vägen trots allt, den 13:e juli skulle det ske! Bara inte det arma flickebarnet Josefine skulle fira sin födelsedag då!
En vild gissning att fallet inte skulle vara som så, handlade hon på sig diverse ingredienser för en lyckad middag.
Väl hemma slängde hon sig på telefonen och ringde till min mobil, MOBILEN! (när hon ringer mobilen är det viktigt kan jag säga)!
Chockad svarar jag och undrar vad som kan ha hänt?! Är det något fel på tvn, är ljudet borta, är kanalerna i oordning, ska jag byta lysröret ovanför diskbänken eller lampan i köksfönstret som är så himla pillig, står inte soffan på mattan så den måste lyftas, ska eltandborsthuvudet bytas ut, ska nacken rakas, är volymen i den bärbara telefonen för låg, ska hon mangla så vi ska rycka dukar och lakan, ska jag följa med och tanka, för det där med tanklocket och betala med kort är inte att förakta ELLER kan det vara så att kompis-Ruth ska längre än 55 meter och behöver skjuts?
Tankarna for runt i mitt huvud och frågorna var många. Men som så mycket annat löste sig allt snart då jag utan krångel kunde meddela att jag ska firas dagen före eller dagen efter... genast släppte pressen och oron från både mig och farmor. Vi sa hej då och sa att vi skulle höras i morgon:) Jag tycker om min farmor<3

Nu ska fröken Willén sova, det är fem arbetsdagar kvar av de från början 11 i rad. I morgonbitti klockan 8 har vi vårat första personalmöte på mitt älskade jobb. Så 07.30 drar jag igång Ipoden och slänger mig på cykeln ut till Cervera på Maxi:)
Sov gott dudes, nu blir det somna till tonerna av "Knock You Down" med Keri Hilson, Kanye West & Ne-Yo, måste briljera med texten till en viss herre kommer hem haha!

Hejpa



                                                                                                Tjoss is fixing

Schnazi

Welcome till mitt fancy place:) Ska ge mig in i denna för mig helt nya värld. Återstå att se om jag gillart eller inte!

RSS 2.0