Lite gnäll, lite lycka, lite LONDON:D

Min rygg har ju varit totalt bedrövlig sedan månag månader tillbaka. Onsdag förrförra veckan kunde jag nästan inte gå och klä mig vilket var riktigt läskigt! Fick läkartid först på fredagen men lyckades ta mig till en slags massör AnnLi i klassen rekommenderat mig, herr Utter. Jag haltade ner där och berättade hur det låg till, eller han såg nog hur illa det var. Fick knappt av mig kläderna men var ju tvungen att göra det själv och så fruktansvärt ont det gjorde, skulle känts lite konstigt om han klädde av mig haha:D Sen skulle jag lägga mig på britsen, men det gick nästan inte då jag inte kunde böja ryggen framåt... på morgonen hade jag fått gå ner och stå på knä för att kunna tvätta ansiktet vid handfatet, helt sjukt verkligen, jag tjöt största delen av den dagen haha;) Hur som helst gav herr Utter sig på benen, det var där det var fel trodde han. Så han tröck, knåda och drog så mina muskler skulle hamna rätt, HELL vad obehagligt det var! Visa hela stjärten fick jag visst göra också;) Har ju tidigare varit hos naprapat och även där skulle rumpan visas upp och knådas. Lite jobbig situation detdär när en främling ska hålls;)... så måste man ju välja trosor med omsorg också, inte för skruttiga, inte för fancy utan lagom. Hur som haver, två dagar senare var allt mycket bättre så jag tror det var han som gjorde det faktiskt... Eller så var det Edwin, för tidigare den veckan utförde han voodoo på mig. Med vita nålar (vita=goda, svarta=onda) spettade han sin lilla voodoodocka, i dåläget mig, i ryggen:) Som grädde på moset startade jag  nu i veckan upp en avgiftning. Jag ska dricka 1,5 liter av en speciell spädning varje dag i 20 dagar, nu ska jag fasen i mig bli bra för fortsätter även mitt tablettätande tre gånger om dagen. KOM IGEN NU, PLEASE:)

Som om inte allt detta vore nog gav jag mig på att tvätta håret förra torsdagen, vilken härlig känsla det är med nytvättat hår, hade glömt bort, för helt ärligt vet jag inte säkert när jag tvättade det innan det weeeeeyyy! Men nu har det gått 5-6 dagar igen så i morgon måste jag slå till, för på kvällen åker ju jag, AnnLi och Edwin till LONDON:D:D:D

Hoppas ni haft en härlig påsk. Det har jag:) Åkte i söndags ut till mamma och pappa för firande, jätte mysigt. Sov kvar där och farmor och mormor kom igår och åt med oss. Jag och pappa var ute och mekade med bilarna. Jag tvättade min lilla Felicia först, sen bytte vi däck på henne och även mormors bil. Kul att hålls med sånt tycker jag:)

Ha det super nu så hörs vi efter London:D På tal om super, vi har bestämt att en av dagarna får vi inte äta någonting utan bara dricka, det vill säga att det kommer bli en jäkla masssa öl, ÄNTLIGEN, jag har inte druckit på 10 veckor tror jag. GO RESORB!!!!!!!!!









Hola fancy pants!

Fredag förra veckan tog jag tåget till fina Linkan för att träffa min underbara Dessi och Ameluu<3 Det blev kinakäk, och då jag inte alltid är så förtjust i kött så skulle jag ta tofu... Holy cow vad äckligt det var!!! Amelie vägrade smaka och Dessan spottade ut sitt provsmak haha.. ungefär så gott var det... jävla svamplikande skit;) Efter denna fantastisk trevliga afton skulle jag ta tåget hem igen, det var fylla, det var tjatter men nykter som jag var satt jag bara och flina för mig själv då jag fick höra på diverse sånger, peppramsor samt förmodligen den jobbigaste kärringen någonsin. Från det att hon gick på till det att hon gick av hörde jag henne prata oavbrutet med någon väninna om en kille, vad han hade gjort då och då, vad han sa, hur han såg ut när hon sa det och hur han bara kunde uppföra sig så.... tyckte sååå synd om hennes kompis på andra sidan som fick höra gnället i minst 40 minuter då hon fortsatte efter hon gått av! LORD, hur orkar man!?
Well, när jag gick ur tåget såg jag att någon tappat bankkort och värdekort så jag plockade upp det för att ge dem till kontrollanterna som gick av på samma ställe. När jag närmar mig dem ser jag att jag känner igen den ena.. kunde det vara han? Var det verkligen sant? Det var han! Den där skiten som var svinotrevlig och för ett par veckor sen skämde ut mig på spårvagnen då han gav mig en bot på 600 spänn?! Förbannad över vad jag just insett var jag ju ändå tvungen att lämna korten. Med antydan till snoffsighet (möjligt att han var äkta trevlig denna gång, men det sket jag i) tog han dem och sa "det var ju snällt gjort". Jag mumlade något och gick där ifrån.
Angående ovan nämnd bot fick jag ett brev idag där det stod att jag fick tillbaka pengarna YEEEEEEEEEEEEESSSS:D:D:D Efter spårvagnsincidenten skickade jag skriftligt in en överklagan där jag använde ord som "kränkt" och "förlöjligad", min story var perfekt! Eller story, han var faktiskt inte ett dugg trevlig och jag skulle använda mig av sms-biljett men numret fanns inte i vagnen och hållplatsen efter hoppade de på och jag var körd!

Annat som hänt på sistonde är att jag sprutade aceton/löshårsborttagningsmedel på mina sista linser vilket resulterat i att jag fått vara brillorm dygnet runt i en vecka!!! Gjorde ett akut besök hos optikern för jag kom på att jag vill ju ha linser när vi åker till London, YOU HEARD ME, LONDON:D, på onsdag. Jag pallrade mig dit i gryningen (halv 10) och fick träffa optikern Yvonne. Jag har alltid, alltid, alltid sen jag var två år gått till min Henrik, men då jag var i nöd fick jag byta ut honom denna gång. Yvonne var grymt trevlig... men hon gav mig dåliga nyheter... linserna skulle komma hem på torsdagen, en dag försent!!! Jag började tjuta. Nevars, men det hade varit kul:) Hon var så jäkla bra och sa att hon kunde försöka matcha linser som redan hade i butiken så gott det gick med de jag egentligen har, wuhuuuw! Så glad i hågen gick jag därifrån med en lins av bästa kvalitet, en liten rolls royce typ, och en skruttlins;) De två var de som förmodligen skulle passa mig bäst och samtidigt får jag prova två nya märken så det kan bli kul:) Dock stämmer de ju inte helt så jag hoppas jag inte bara får ont i huvudet av dem... time will tell.

Mer då... mina damer och herrar jag kan nu stolt presentera mig själv som svingrym på Tradera!!! I förra inlägget visade jag ju en av tre muffinsburkar jag hade ute. Den gula gick för dubbla inköpspriset, den blå för lite mindre och nu har jag den sista gröna ute, det är hela tre dagar kvar och jag har redan tjänat en krona:D:D:D Jag kommer bli rik!!!!!!!!!!!! Skiktkul grej att roa sig med faktiskt, men det gäller att spela sina kort väl:)
Jag har blivit en riktig affärskvinna på sista tiden. Härom veckan var jag hos en buddy och fotade möbler och la ut på blocket ( http://www.blocket.se/ostergotland/Soffa__sangstomme__tv__forvaringskombination_26471590.htm?ca=14&w=1 ) och sängstommen rök direkt! Yiiiiiihaaaa!


Bildser kommer eventuellt senare:)

Schnazi

Welcome till mitt fancy place:) Ska ge mig in i denna för mig helt nya värld. Återstå att se om jag gillart eller inte!

RSS 2.0