Att cykla i uppförsbacke

Idag har varit en angenäm sådan. Vaknade av Torgny Melins ljuva toner alldeles för tidigt (vet ni inte vilka de är, ta reda på det omgående!). Snooza alldeles för länge och fick sen hetsfixa mig inför skolan. Blev två minuter sen trots den akademiska kvarten, men dagen till ära hade jag en medbrottsling så vi kunde skämmas ihop. Vi hade lab, vilket innebär kemi-rock-tvång, så i alla hast på väg in i klassrummet hade jag norpat åt mig just en sådan. Efter ett antal hulkningar från att ha känt en gedigen svettodör ständigt i min närhet och förbannat undrat vem som inte duschat senaste halvåret, tog jag en sniff i min egen rock-armhåla och upptäcker till min förskräckelse att det är jag/min rock som utsöndrar denna icke tillfredsställande doft i omgivningen. Skenade ut från klassrummet, slängde av mig äckel-rocken, försäkrade mig om att svetten inte satt sig i min vanliga kläder, och tog sedan på mig en ny.
Här vill jag passa på att lägga till en händelse jag fick ta del av för några år sedan. Det var förmodligen en fredagkväll, jag befann mig på Otten, närmare bestämt på lilla dansgolvet. Jag var mitt uppe i någon fancy dans, typ vattenspridaren, varukorgen eller fiskespöt. Skitsamma, ni kommer tycka det känns oväsentligt när ni hör följande... där står jag i folkmassa och bara njuter då plötsligt från ingenstans en flicka/brud/kärring dyker upp med sin arm rätt upp i luften och touchar min underarm med sin armhåla. Inte jättemärkvärdigt tyckte jag ända tills jag i lampornas sken såg hur min arm blänkte till. Jag blev mållös! Denna varelse hade dränkt min arm i ren svett! Jag fick rycket och kutade omedelbart in på toan för att skrubba armen med tvål och vatten. Det var dock för sent. Svettlukten hade absorberats in och tagit fäste, jag fick inte bort den, vi var ett nu, min arm och en annan tjejs svett. Jag blev tvungen att gå hem. Först två dagar senare hade underarmen återgått till vad den en gång var.
Efter morgonens traumatiska upplevelse kunde dagen bara bli bättre. Jag sumerar den som så:

  • Gustaffo lärde mig massa nya funktioner i word (att jag sen råkade stänga ner programmet och där med hade förbrukat min sista användning så jag nu inte kan använda det alls, det är en annan femma)
  • Jag fick ett litet skrattanfall idag igen (igår var sinnessjukt, stackars min basgrupp)
  • När jag kom hem på lunchen var båda systrarna hos mig<3
  • Pappa kom förbi med en mikro och en dammsugare (love you mum & dad)
  • Jag cyklade till jobbet i motvind (bra för benen)
  • Anki och jag hade skitkul på jobbet+hade trevliga kunder:)
  • Jag hade fått med mig vantar till hemfärden
  • Jag klarade att cykla utan händer i en kraftig uppförsbacke
  • Mitt hår blev naturligt fluffigt av vinden
  • Lillasyster var hos mig när jag kom hem, hon ska sova här inatt igen:)
  • Kunde hjälpa storasyster med instruktioner så hon inte skulle få parkeringböter (jag ligger inne med mycket info inom just detta område)
  • Jag köpte gott bröd igår

Nu ska jag inta duschen och sen sussa som en liten gris, fast inte i duschen som jag ibland råkar ut för, utan i min fancy bed.
Tror morgondagen erbjuder många timmar i skolbänken, sen blir det gym och efter det "Bonde-söker-fru-kväll" med bästa ex-basgruppen precis som förra veckan<3

Goder natt gott folk<3


At work i somras



Kommentarer
Anonym

vad pluggar du till? :)<3

2009-10-14 @ 20:58:39
Beundrare

Hej. Jag tycker du är så söt :)

2009-10-14 @ 23:15:54
Anonym

Jag pluggar till miljövetare:) Gulligt att jag fick ett litet hjärta;)

2009-10-15 @ 00:21:03
URL: http://schnazi.blogg.se/
Josefine

Hej! Haha, tack!

2009-10-15 @ 00:21:40
URL: http://schnazi.blogg.se/
Ed

Yo Jo!



Haha klart du fick rycket! Jag har hört det från flera andra idag, behöver jag säga att alla var från Norrköping :) Att få ett ryck är ju nåt possitivt i andra delar av Sverige/världen. Men keep up, jag gillar`t



So long! Edwin

2009-10-15 @ 16:48:29
E M M A - F O T O

Hejsansvejsan! =)



Vill först säga tack så himla mycket =)



Hur menar du med priser?



Asså om man ska vara mycket petig så är det bästa att köpa canonobjetliv till canonkamera. Men jag tycker att det funkar bra även fast man väljer sigma eller tamron eller så =)Hade du tänkt på något speciellt objektiv?



Mvh Emma

2009-10-22 @ 13:29:57
URL: http://inhatewetrust.blogg.se/
Kicki

Sååå jääävla snygg skylt, undra vem som gjort den? ;)

2009-10-24 @ 17:01:17
URL: http://www.skogstrollen.bloggagratis.se
Anonym

kan man verkligen undra, inte var det en nybliven valpbebis-mamma iaf, det kan jag ju säga på stört!

2009-11-19 @ 21:47:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Schnazi

Welcome till mitt fancy place:) Ska ge mig in i denna för mig helt nya värld. Återstå att se om jag gillart eller inte!

RSS 2.0