Gammalt opublicerat inlägg funnet!

I matchdressar som luktade kattpiss (tack Jenny+katt) gav vi oss ut för sista gången på hemmaplanen denna säsong. Vi skulle spela vad som hade blivit årets viktigaste match. Vi skulle möta Kuddby som hade samma poäng som vi, men de lite fler mål, alltså kan man säga att de var serieledare.
Nervositeten låg som ett tungt moln i omklädningsrummet... det och kattpiss-lukten. Tror Fanny hade den mest utsatta tröjan, stackars flickebarn.
Flera tjejer var så nervy att de mådde illa. Allt var perfekt, vi var ute i god tid, folk var laddade, uppvärmningen var super, jag hade en ny utstyrsel bestående av vita strumpor utanpå mina matchstrumpor.
Detta icke så fancy påhitt var ej mitt eget, det hade däremot tjatats om det under några månader, jag vägrade. Men så i lördags började jag fundera på dessa strumpor och denna viktiga match... tvångstankarna var ett oundvikligt faktum.
Söndagen var det jobbet som gällde, men skulle sluta kl. 15 så jag hann till matchen. Var typ asstressad när jag slutade för skulle köpa de där förbannade strumporna, laga pasta, packa väska, hämta handikappad (opererad) syster och hinna ut till Norza på 1 timme. Men jag hann:D
Vilken match det blev!!! Vi vann med 4-1, shiet vad vi ägde:D Strumporna då? Jodå, skoja inte att det var tidernas bästa köp och tips, 3 mål satte jag:D

Detta var i mitten av september jag skrev det, då jag är en så otroligt aktiv bloggerska hade jag glömt bort att publicera det:)

När vi ändå är inne på fotboll vill jag be att få meddela er mina damer och herrar: SERIESEGRARNA 2009 ÄR NORSHOLMS IF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är helt sinnes! I söndags spelade vi sista matchen. Det hade spännande nog blivit det avgörande matchen för oss. Vi skulle spela mot "Dacka" (Dagsberg) i just Dagsberg. Det räckte med oavgjort så skulle allt vara klappat och klart.
Kuddby var där i tron om att de skulle kunna stötta Dacka till en vinst (vakna de sen eller?!), för de låg efter oss, så skulle vi torskat vann de ist. Förstår inte ens varför de åkte dit, ofta Norsholm förlorar... NOT! Vid närmare eftertanke kanske de var där för de vill se Pontiac som dagen till ära var speaker, GRYMT!
Det var en rätt jobbig match ändå, Dacka hade bara 11 spelare så vi fick köra 9-manna, och planen var sinnes jobbig att springa på. Hade regnat, så det var assegt. Körde typ bandybyten för man blev trött så fort.
Domaren var inte helt på vår sida kan jag säga, och jag gjorde nog inte det hela bättre efter en närkamp med en tjej jag fick megarycket. Domaren blåser av till vår fördel och då hör jag motståndarnas coach gorma om att jag hade gjort något. Det kokade fortfarande inuti mig från tidigare nämnd situation och så började han gnälla, jag fick ännu mer ryck och råkade peka finger till coachen. Domaren får då också rycket och säger åt mig: NU KOMMER DU HIT!!!!! VAD HÅLLER DU PÅ MED?????!!!!!! Ångrade mig typ sekunden efter jag gjort det, men var tvungen att se nonchalant ut och tjafsa emot lite iaf. Visste att jag skulle få gult kort, så sa inte så mycket mer utan vände bara på mig och gick så han kunde se mitt nummer.
Matchen slutade 2-0 och jag fick äran att göra båda målen:) HÄRLIGT JOBB TJEJER!!!!!!!!!!
Champangen flödade och Totte slänge vi in i duschen. Sen var det bara duscha snabbt jäklar och åka tillbaka till jobbet (tack Idaho och KristinA för jag fick lämna er några timmar:))


Nu har jag inte tid att sitta här mer. Ska nämligen på "Bonde-söker-fru"-kväll med min älskade ex-basgrupp! Hemgjord pizza står på schemat:D


Efter vinsten mot Kuddby!



Kommentarer
Anonym

grattis till seriesegern!!! och kul att du fick med en bild med kusiner från båda mina släkter, för det är väl ronja där bakom?



ska åka hem till kimstad en sväng i helgen och sen försöka ta mig ut till simonstorp och gosa med era nya katter, mamma och pappa var också mycket förtjusta i dem! kram

2009-10-07 @ 19:49:42
Bosse

Tack snälla kusse:D Det stämmer alldeles utmärkt, två kussar i samma bild:D

Var du hemma i helgen sen:)? Jag jobbade så var inte i Skärkind något alls:( Hoppas du träfade Malva och Morris, de är mins hjärtegull, världens mysigaste<3



Kramar Bo

2009-10-15 @ 00:24:24
URL: http://schnazi.blogg.se/
ia

nej det är ju den HÄR helgen jag kommer, tänkte fel! börjar bli gammal och senil.

2009-10-15 @ 16:50:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Schnazi

Welcome till mitt fancy place:) Ska ge mig in i denna för mig helt nya värld. Återstå att se om jag gillart eller inte!

RSS 2.0